Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Het huis Ventron De omgeving De route Zomer Winter Info Bouwimpressie Contact Links slaapkamer slaapkamer2 badkamer toilet kachel woonkamer plattegrond keuken 2 keuken 1 woonkamer kerst Terras 1 Terras 2 Terras 3 bloemenpracht kampvuur zwembad schuur terassen wintertuin vlinder route Brussel route Luik route Duitsland Metz1 Metz2 Musea herfstkleuren uitzicht le Frenz Mille etangs zomerkleuren aanrijroute 1 aanrijroute 2 Bouwimp foto1 Bouwimp foto2 Bouwimp foto3 Bouwimp foto4 Bouwimp foto5 Bouwimp foto6 Bouwimp foto7 Bouwimp foto8 

Info

VENTRON

HOME

HET HUIS

VENTRON

DE OMGEVING

DE ROUTE

ZOMER

WINTER

INFO

BOUWIMPRESSIE

CONTACT/Gastenboek

LINKS

H. van Veldhuizen2bis, rte Frères Joseph88310 Ventron ( Vosges )FranceMobiele telefoon: 0031647673618

Als men in het huis verblijft kan men dit nummer laten bellen vanuit Nederland, waardoor men geen gebruik maakt van de rekening van uw Nederlandse mobiel.

Klik op de afbeeldngen om ze te vergroten.

Aanrijroute naar Ventron en het huis.

Detailoverzicht.

Wij hebben het huis helemaal zelf opgebouwd en is naar onze smaak ingericht. Het huis is van alle gemakken voorzien. In principe verhuren wij alleen aan mensen die wij kennen en waarvan wij weten dat zij net zo met het huis omgaan zoals wij dat doen.Huurders moeten zelf het huis schoonmaken.

90 euro per dag voor zes personen, voor elke persoon meer 10 euro per persoon per nacht extra. Minimale huurperiode is drie dagen, Per betaalt men 75 euro schoonmaakkosten.

voor het actuele weer en een tiendaagse voorspelling klik hier.Men kan ook de webcam bekijken die boven bij Frère Joseph staat opgesteld.

Voor huurders hebben wij een informatieboekje gemaakt met alle wetenswaardigheden over het huis. Dit boekje ligt ook in het huis als naslagwerk. Door op paarse vlak te klikken, opent er een pdf bestand! Veel plezier met de voorbereidingen!

welkom in ons huis!