Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Het huis Ventron De omgeving De route Zomer Winter Info Bouwimpressie Contact Links slaapkamer slaapkamer2 badkamer toilet kachel woonkamer plattegrond keuken 2 keuken 1 woonkamer kerst Terras 1 Terras 2 Terras 3 bloemenpracht kampvuur zwembad schuur terassen wintertuin vlinder route Brussel route Luik route Duitsland Metz1 Metz2 Musea herfstkleuren uitzicht le Frenz Mille etangs zomerkleuren aanrijroute 1 aanrijroute 2 Bouwimp foto1 Bouwimp foto2 Bouwimp foto3 Bouwimp foto4 Bouwimp foto5 Bouwimp foto6 Bouwimp foto7 Bouwimp foto8 

Het huis

VENTRON

HOME

HET HUIS

VENTRON

DE OMGEVING

DE ROUTE

ZOMER

WINTER

INFO

BOUWIMPRESSIE

CONTACT/Gastenboek

LINKS

Ons huis hebben we "NOTRE RETRAITRE" genoemd. Wij hopen dat iedereen, die het huis gebruikt, volop zal genieten van het huis en de omgeving. We zijn enorm trots op ons huis en hebben het ook zo goed mogelijk ingericht. Alles is aanwezig en wij hopen dat iedereen die het gebruikt, net zo zuinig met ons huis omgaat, zoals wij dat doen. De begane grond heeft een oppervlakte van ongeveer 80 m². Op de begane grond zijn 3 slaapkamers, twee 2 persoonskamers en één kamer met een stapelbed. Verder is er een badkamer met een douche, wc en een badkamermeubel. Daarnaast is er nog een apart toilet. De woonkamer is ruim 25 m² waar men lekker onderuit op de banken kan zitten. In de keuken ( ruim 10 m² ) staat de grote eettafel.De zolder is zo'n 8 m² groot en is bereikbaar via een vlizotrap. Op de zolder bevindt zich de 4 slaapkamer met een tweepersoonsbed.

Klik op de foto's om ze te vergroten.

De keuken is uitgerust meteen oven en afwasmachine. Verder is er een grote koelkastmet drie diepvriesladen. We koken er op propaangas. De meeste keukenaccessoires zijn aanwezig. Ook is er voldoende aan voorraad koffie, thee, suiker en kruiden. De badkamer heeft elektrische vloerverwarming. Die zorgt ervoor dat je elke morgen en avond lekkere warme voeten krijgt als je de badkamer binnenkomt. In de badkamer zijn genoeg handdoeken aanwezig.De tweepersoonsslaapkamers hebben bedden van 1.80 bij 2.00 meter met 2 matrassen van 0.90 x 2.00 meter. Het stapelbed is 0.70 bij 2.00 meter. De bedden zijn altijd opgemaakt, zodat hoe laat je ook aankomt meteen kan gaan slapen. Bij vertrek zorgt iedereen dat de bedden met het aanwezige schone beddengoed weer is opgemaakt.In de bijkeuken staat een wasmachine. De was kan naast het huis gedroogd worden op de droogmolen. Verder is het een opslagplaats van de voorraad, stofzuiger en schoonmaakspullen.

Klik op de foto's om ze te vergroten.

De woonkamer van het huis en de tuinliggen op het zuiden. Men heeft vrij uitzicht op het beschermde natuurgebied. De tuin bestaat uit niveaus. Op het terras bij de woonkamer staat een barbecue, zodat men tijdens warme avonden lekker kan genieten van een glas wijn en gegrild vlees en/of vis. Bij de natuurlijke vijver is een terras waar men kan genieten van de zon en het geruis van water. In de vijver zit forel. Rond dit terras is de tuin gecultiveerd. Van begin april tot eind september staan verschillende planten voortdurend in bloei. Inmiddels is er een vast zwembad van ongeveer 7 bij 4 meter en 1,2 meter diep. Bij het zwembad is een groot zonneterras. Ook staan her en der wat fruitbomen. Het grasveld is groot genoeg voor een partijtje voetbal. Rechts achterin is een stookplaats waar men met sprokkelhout een vuurtje kan stoken.Links naast het huis staat een schuur. Hierin ligt gereedschap en de voorraad haardblokken voor de houtkachel. In de schuur kan men fietsen, motoren en de ski's stallen. De tuin is erg groot en we hebben nog veel wensen. We proberen elk jaar weer de tuin verder in te richten. Beneden in de tuin is inmiddels een klein schuurtje gebouwd. hierin vindt men tuingereedschap, de grasmaaier en de onderhoudsmiddelen voor het zwembad.

Klik op de foto's om ze te vergroten.